Pozo 090315

090315 Sjätte dagen

Jag tror att ni nu kan gå in på bilder och se en del bilder som ni känner igen från texten.

Vi vet inte vem som vann schlagerfestivalen! Det är hemskt att leva i denna ovisshet samtidigt som ni som vet helst skulle vilja glömma att ni vet. Så är det med det mesta, när förhoppningarna skall infrias så motsvaras de sällan. Så är det här också om det är vindfulla förhoppningar som vi har och så är det ju. Igår var det ju lite vind men vi ville ha mer idag är det ingen vind och vi ville ha mer. En rättelse från igår; Living planade inte med 5,3 segel och 74 l twinser i gårdagens 8m/s – det var ett 5,0 segel!. Blir man knäckt eller knäckt?

Det har fått bli bokläsning, bad i vågorna och solpressning, det kommer nog att skinnhetta inatt. Vi har varit och kollat lite mer på ”nya” Pozo mer åt nord ost hållet. Det förbereds för stora hus med lägenheter affärer o offentliga inrättningar ( det är vad vi kan förstå av de spanska skyltarna). De lägger keramik på trottoarerna , ordnar planteringar, asfalterar och märker ut parkeringar INNAN husen byggs. Det är cool, ungefär som i värnamo och då tänker jag på bredastens industri område och vägen till vandalorum. Vi är lite spanska i Värnamo, kör så länge det ryker sedan får det vara. Tanken kan ju ha varit bra. Det finns ju en beach numer i Pozo och idag, söndag var det rätt mycket folk där. Det var inte turister utan spanska barnfamiljer. Det är väl de som bor i de nya radhusen som är nere på playan.

pozo-playa.JPG

En del av de nya husen har en 3 meter hög mur runt sig 2 meter från huväggen. Vad har detta för funktion? Är grannarna odrägliga, vill de inte att någon skall kunna se in, inbrottsskydd, hindra grafitti på huset, men gärna kladdat på muren eller en förberedelse för den förväntade havshöjningen? Det är tur att husen har 3 våningar så att de trots muren kan se ut.

Ni som sett Felini-filmen Amacord kommer ihåg motorcykelmannen som kör som en galning över torget några gånger i filmen. Här har vi motsvarigheten i en naken galning på fyrhjuling som med ett öronbedövande förebud och ett än värre eftermäle korsar byn i ojämna intervall. Vi såg monstret parkerat i ett prång och övervägde allvarligt att sno en tändkabel men vi kände av dess ondskefulla aura och lät bli.

Ikväll blir det ett nytt försök till filmvisning igen här på hostelet. Vi såg filmen Shark vs Eagel igår. Nick o Linda ! har ni ingen som helst självkritik. Laddar ni hem vad skit som helst. Daniel ville avbryta efter 3 minuter men jag ville vänta och se poängen med filmen men den kom aldrig! Danne behövde en halv flaska whisky för att bara stå ut hela filmen. Vi hade mardrömmar under natten efter denna nörd rysare.

Vi tar en dag i sänder har vindprognosen ändrats till det sämre en gång kan den väl svänga igen eller hur?

4 thoughts on “Pozo 090315”

  1. Det är just sånt som gör att jag inte kollar på film längre. Det är ju så hopplöst svårt att veta om en film kommer vara bra eller dålig på förhand. Vem trodde att Revolutionary road skulle vara bra när man läste vad den handlade om? Och vem trodde att Stepford Wives skulle vara usel med rollista innefattande Nicole Kidman och Christopher Walken? Televisionen är konstig. Allt man kan lita på är det äkta utbytet med människor. Som om jag skulle leva efter det förresten… fick Spotify för 20 minuter sedan och kommer väl lyssna en del på musik framöver, istället för att umgås. Grymt trevligt! Spotify är nåt nytt program med mängder av musik, troligen kommer man använda detta emot folk sen genom att plantera ut virus.

    Nu får det allt ta och blåsa på er! Kramar

  2. Nu råkar det vara så att jag har haft en förkärlek till dålig film det senaste halvåret! Nick har faktiskt inte ens någon del i detta filmval utan var inte ens närvarande då det hela begav sig. Om man vill se en dålig film och kombinera det med sin kärlek till nya zeeland är det ett motiverat val. Om man vill se en bra film från nya zeeland kan man ju se “whale raider”. Om man vill se en otäck film från nya zeeland om bl.a misshandel bland maorifamilj kan man se “once we were warriors”. Vill ni se annan dålig film, kontakta mig gärna igen, främst om ni är intresserad av svensk, dålig film. Nick hälsar att han inte hinner se film längre. Om ni hellre vill se en websajt kan ni surfa in på nicks egen: poetry4life.webs.com

    kram

  3. JAg ser fram emot nya musikupplevelser när du surfat runt på Spotify. Jag tror du socailiserar också du är ju så grymmt trevlig!

  4. Vi skall komma ihåg detta erbjudande om vi mot förmodan skulle vilja se en skit film igen. Vi kollade nicks sida men kunde inte hitta honom?! Hälsa honom i alla fall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *