Pozo 090319

090319 Tionde dagen

Danne stod ensam framför counter 21 kl 0600 när jag senast såg honom. Vi lyckades hitta rätt innan 55+ bussen kom med de andra Vingarna till jönköping.  Jag undrar om han fick med sig grejerna gratis hem också. Det var skönt att sova en stund till.

Dagen har tillbringats på restaurang el viento. Först var det NO, dvs rätt vindriktning ökande med 2 m swell i viken. I takt med vindökningen steg adrenalinnivån i kroppen.  Molnen kom och på 5 min var det plötsligt SV avtagande men fortsatt fint swell. Det blev våg och SUP dag för gänget, alla utom mig som ballade ur. Vi hade en filosofisk diskussion om allt och inget. Miljö, ande, klimatförändringar, evolutionen, dåligt samvete eller inte. Dess för innan avhandlade vi fettkost, stenålderskost och andra laster. Man kan konstatera att vi är många som tänker en hel del, om det är bra eller dåligt? Ja det är nog varken eller det bara är.

Prognosen säger fina 4 dagar framöver men prognosmakarna har skjutit stiltje framför sig flera dagar nu så varför skulle det ändra sig? Eller snarare varför inte?! Som surfare tror man alltid på bra väder oavsett prognos, tankens makt är stor.

4 thoughts on “Pozo 090319”

  1. Tack Jerker för skjutsen imorse!, och tack för allt annat. Vad vore Pozo utan dig? Du går som om du ägde stället…Självklart hoppade jag av vid fel disk, och ficka vandra bort till 53:an.. 33 euro för brädan hem, helt ok, fick vandra halvägs tillbaka till uttagsmaskinen, då dom inte tog betalkort vid disken…I kön stod en 60-plussare kl.05.50 och öppnar en öl…”Få inte ta med sig 33 cl innanför disken….” var hans kommentar. Hoppas du får en blåsig avslutning på din resa. Hälsa alla!

  2. Ja, vi är många som uppenbarligen vill dela vår tid med dig i Pozo Jerk. Bokinge kunde inte hålla sig (strålande initiativ Bokinge, jag vill också jobba på markisfabrik vintertid… även om det säkert är mer jobb än det låter som :), mamma verkar ha velat följa med och nog tusan hade även jag gärna suttit på det karga landskapet runt vindkraftverken och diskuterat livet. Men jag ska ju inte flyga mer så jag får stanna hemma och glädjas över mitt grupparbete som börjar ta religiösa proportioner; igår bakades det pizza hos familjen Nordlander i mölnlycke. Föräldrarna tyckte att gruppen skulle komma fler gånger eftersom vi var så duktiga i köket. Nu ska vi dock va ifrån varandra ett par dagar, kanske kan det va vettigt att umgås med andra också.

    Ha det fint nu de sista dagarna! Liksom mor ser jag fram emot att möta upp er i husbilen snart!

  3. De ä la gött att du håller ställningarna där borta! Härligt att höra om era diskussioner som får ligga och dallra i solnedgången utan behov av efterforskningar och petande. När du kommer hem får du gärna diskutera den kognitivkonstruktivistiska teorin utifrån det vidgade lärandeperspektivet.Eller kanske inte. Jag håller nu på att färdigställa min första akademiska uppsats, känner mig lite stolt över mig själv! Men min slutsats är dock ändå att man inte behöver veta någonting mer än att man håller ett gott glas vin i handen med blåsande, spanskt månstoff visslande runtomkring. Anspråkslösheten är någonting fint. Mamman verkar helt ha tappat koncepterna därhemma efter att ha uttryckt sin åsikt “harrys sög”. Hon måste vara upprörd. Tänker på dig! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *