Pozo 090320

090320 Elfte dagen

Tack för alla kommentarer. Det är kul att ni läser och jag längtar hem till er alla för att dela livet med er igen.

Jag är lite på lyset, just nu efter öl vin och mat sista kvällen med Christian och Pelle samt alla andra som satt med ikväll. Vi hade fortsatta diskussioner om livet, Gaia och allt annat, bl.a Kristoffer la fram den ena teorin värre än den andra. Surfare tänker det är helt klart, är det umgänget med havet, alltet eller all tjurighet med olika manövrar som get insikt i livets frågeställningar? Vi, surfare är nog som folk är mest bara lite mer våghalsiga när det gäller att kasta fram egensinnigt framklurade idéer.

Vi har haft en underbar seglingsdag med 5,3, 77 l hela dagen eller 4 timmar på vattnet för mig. Jag har kraschat mer än 20 loopar och kristoffer o marie har försökt att ge råd om mindre våldsamma landningar men det är svårt att ändra invanda mönster . Seglingen är inte så viktig det är mer livet här som känns så rätt. Det är som bokinge säger det är som om jag tillhör stället. Allt är så lugnt i kroppen och jag önskar att det får vara så framöver också.

Det skall blåsa även imorgon så det är bäst att gå hem och sova återhämtningssömnen. Jag fick ställa mig upp flera gånger ikväll eftersom benen krampade. Vad gör det, det är bättre att benen krampar av aktivitet än av leda och inaktivitet. Än lever gubben!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *