Äventyr, vad är det?

080315

Äventyr, vad är det? För mig är det när man är så närvarande och har sådan kontakt med sin omgivning att det blir som att befinna sig i ett högre medvetande, i en annan dimension. Den kan vara overklig, vacker, skrämmande, helt fantastisk, drömlig, smäktande och allt mixat i en unik upplevelse. Om man har någon med sig på äventyret så blir det bara bättre om nu inte sällskapet tycker att allt är skit, eller skitjobbigt eller att det är som vanligt.Äventyret kan vänta överallt och när som helst, det gäller bara att upptäcka det. Det behövs ingen maui resa även om den första gången definitivt blir ett äventyr. Det kan räcka med att gå ut, cykla en sväng (gärna mer än runt kvarteret) äta ute, gå på pubben, handla det man vill men inte behöver och förståss segla i kuling.Det är du själv som bestämmer om det är ett äventyr eller inte. It´s up to you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *