Brott mot mänskligheten, brott mot planeten

Värdens farligaste terrorist, Usama bin Ladin är dödad av amerikanska elitsoldater. Usama  ska ha varit ledare för terrornätverket Al Qaida och därmed huvudansvarig för flera terrorbrott  mot främst Usa och 1000-tals amerikaners död..

Ett annat terrorbrott är exploateringen och fördärvandet av planeten jorden. 1000-tals arter av växter o djur utrotas under något årtionde. Världshaven fiskas ut, värms upp, försuras, smutsats ner med olja o plast, havens djurliv dör ut. Klimatet värms upp genom förbränning av i jordskorpan lagrat fossilt bränsle, olja o kol för att driva en ekonomisk tillväxt . En tillväxt där vi ständigt konsumerar o fördärvar mer o mer av jordens resurser. En tillväxt som exploaterar billig arbetskraft och naturresurser i tredje världens länder. En tillväxt som helt saknar det samvete, den omtanke och den respekt för liv som vi i västerlandet säger oss försvara.